07.10.2017 Classic Rock tapahtuman esiintyjät

Illan Isäntä
Klubipäällikkö Rauli Parmes kutsuu Pepe Willberg & Band yhtyeen Natsan lavalle. Ehkä myös klubin “laulava” Isäntä vetää jälleen, yleisön riemuksi, yhden uuden ”Elvis” piisin soolona?


Haastattelija
Yksi 1960-luvun merkittävimmistä popmuusikoista Kaj Wallin soitti 1960-luvulla sellaisissa yhtyeissä kuin The Islanders ja Jormas, haastattelee Pepeä sekä yhtyeen jäseniä.


Sixties
Pepe Willberg ilta

Pepe Willberg & Band. Mies ja ääni. Pepe musiikillinen ura on ollut huikea. Menestys alkoi jo1960 –luvulla ja on jatkunut yhtäjaksoisesti yli 50 vuotta. Kiertueita bändien kanssa 60-70-luvuilla toteutettiin myös Skandinaviassa ja Saksassa. Pepe on uransa aikana säveltänyt musiikkia itselleen ja muille artisteille sekä menestynyt hyvin monenlaisissa sävellyskilpailuissa vuosien varrella.
Pepe & Saimaa -levyn valtava menestys nosti hänet uudelleen suomalaisten tietoisuuteen.Pepe on saanut urallaan useita tunnustuspalkintoja, viimeisimmät olivat: Iskelmä Finlandia 2011, Kultalevy 2014, Emma –gaalassa 2015 kokonaista kolme pystiä: Vuoden miessolisti, Vuoden rockalbumi ja Kriitikoiden valinta. Kansainvälistäkin tunnustusta tuli, kun tunnettu brittiläinen musiikkilehti MOJO valitsi Pepe & Saimaa- albumin vuoden levyksi 2014.”

Stadin Säkki

Stadin Säkki

Ilta alkaa DJ Stadin Säkin (Joke Linnamaa) juontamana, nostalgisella "Best of the Classic Rock" kattauksella joka koskettaa ja tanssittaa varmasti jokaista Natsan vierasta. "Säkki" pistää levylautasille uudet kierrokset, kun paletissa pyörii vuosikymmenten ajalta parasta rokkia ja iskelmämusaa.