02.12.2017 Classic Rock tapahtuman esiintyjät

Rauli Parmes
Illan Isäntä

Klubipäällikkö Rauli Parmes kutsuu Pepe Willberg & Band yhtyeen Natsan lavalle. Ehkä myös klubin “laulava” Isäntä vetää jälleen, yleisön riemuksi, yhden uuden ”Elvis” piisin soolona?


Haastattelija

Yksi 1960-luvun merkittävimmistä popmuusikoista Kaj Wallin soitti 1960-luvulla sellaisissa yhtyeissä kuin The Islanders ja Jormas, haastattelee EASYyhtyeen jäseniä.


Eero RAittinen

EERO RAITTINEN

on paraatipaikalta todistanut suomalaisen rockkulttuurin historiaa sen ensisarastuksesta nykyiseen loistoon. Suomalaisten rocksoittajien korkeakoulussa The Boys -yhtyeessä Eero lauloi ja välillä soitti rumpuja eri vaiheissa aina 60-luvulta 90-luvulle asti. Alusta saakka Eeroa innoitti 50-luvun rock sekä rock’n’rollin takaa löytyneet kantri ja blues. Ihmisenä ja taiteilijana Eero nauttii arvostusta myös nuoren sukupolven kollegojen parissa. .

Hustle Fuzz

Hustle Fuzz

Vuonna 2015 Eero Raittisen aloitti yhteistyön Hustle Fuzz kanssa ja julkaisivat yhteisen singlen Twerkie Jerkie Dance syyskuussa 2015. Vuoden 2016 marraskuussa he toteuttivat yhteisen konserttisalikiertueen, joka käsitti kymmenen paikkakuntaa eri puolilla Suomea. Kiertueen alla yhtye julkaisi myös ensimmäisen singlen "Fino all'ultimo respiro" tulevalta levyltään. .

Mikke

DJ Mikke Stenberg

Mikke Stenbergille on Stadin Säkin opetuslapsi vuodesta 1977 eli on ollut ammatti DJ 40 vuotta ja HIFK:n jääkiekkokuuluttaja 28 vuotta. Soittaa läppäriltä hienoja Classic rock klassikkoja. Mikke oli Radio Ykkösen dj- ohjelmista monipuolisin, koska siihen sisältyi levyjen soittelun lisäksi syntymäpäiväonnitteluja ja studiohaastattelu. Koko ohjelma rakentui juontajansa ympärille kuten muissakin dj- ohjelmissa. Mikkemania eteni varsin vauhdikkaasti, ja siinä pyrittiin antamaan kuulijalle mielikuva siitä, että  Radio Ykkönen eli ajan hermolla. Työn iloa .