Klubipäällikkönä Pokke Björkman avustaa emäntää.

02.12.2017 Classic Rock tapahtuman esiintyjät

Rauli Parmes

Illan Isäntä

Natsa Klubin toiminnanjohtaja Rauli Parmes kutsuu Eeron ja Hustle Fuzz yhtyeen Natsan lavalle. Ehkä myös klubin “laulava” Isäntä vetää jälleen, yleisön riemuksi, yhden uuden ”Elvis” piisin soolona?Haastattelija

Yrsa Grüne on jäsen BTS yhdistyksen mahtavassa kuorossa, The Sixties Singers, joka on 60-luvun musiikkia esittävä, ammattimuusikoista koostuva a cappella kööri! Yrsa Grüne on myös Natsa Klubin klubiemäntä ja avustaja. Emäntä haastattelee Eeroa sekä yhtyeen jäseniä.


Klubipäällikkö

Pokke Björkman
avustaa emäntää.


Eero RAittinen

EERO RAITTINEN

Suomalaisen kevyen musiikin keskiössä jo kuudella vuosikymmenellä vaikuttanut Eero Raittinen on todellinen elävä legenda. Vuonna 1960 alkaneen uransa aikana hän on vaikuttanut lukuisissa merkittävissä yhtyeissä mm. The Boys, The Sounds ja Tasavallan Presidentti, ja on täten ehtinyt kaikkeen aina iskelmästä progressiiviseen rockiin.
Tämän rytmimusiikin ”grand old manin” sydän on kuitenkin aina sykkinyt bluesille ja muulle mustalle rytmimusiikille, josta kumpusi myös hänen ensimmäinen sooloalbuminsa, vuonna 1970 julkaistu Eeron Elpee.

Hustle Fuzz

Hustle Fuzz

Näihin isoihin musiikillisiin saappaisiin astuu kotibilejazzin sanansaattajaksi itsensä ristinyt Hustle Fuzz, jonka kriitikoiden ylistämä debyyttialbumi Hustle Time julkaistiin Pori Jazzeilla 2014. Hustle Fuzz on tehnyt yhteiskonsertteja Eero Raittisen kanssa eri puolella Suomea vuodesta 2015 lähtien ja julkaissut yhteisen singlen Twerkie Jerkie Dance syyskuussa 2015. Vahvan yhtyesoiton ympärille rakentuva, eri sukupolvet musiikillisesti yhdistävä konsertti jatkaa hienosti Eeron ja Hustle Fuzzin yhteistyötä ja tuo Eeron Elpeen ajattomasti svengaavan ohjelmiston vuoteen 2017.

Mikke

DJ Mikke Stenberg

Mikke Stenbergille on Stadin Säkin opetuslapsi vuodesta 1977 eli on ollut ammatti DJ 40 vuotta ja HIFK:n jääkiekkokuuluttaja 28 vuotta. Soittaa läppäriltä hienoja Classic rock klassikkoja. Mikke oli Radio Ykkösen dj- ohjelmista monipuolisin, koska siihen sisältyi levyjen soittelun lisäksi syntymäpäiväonnitteluja ja studiohaastattelu. Koko ohjelma rakentui juontajansa ympärille kuten muissakin dj- ohjelmissa. Mikkemania eteni varsin vauhdikkaasti, ja siinä pyrittiin antamaan kuulijalle mielikuva siitä, että  Radio Ykkönen eli ajan hermolla.
Työn iloa .