Natsa


classic rock

     
NATSA KLUBIN TAVOITE

TAVOITE

Tavoitteena on tarjota suurille ikäpolville yhteinen tanssi- ja tapaamisfoorumi "Classic Rock & Pop" musiikin parissa. Lisäksi tuoda mahdollisuus toteuttaa ja ideoida, Natsa Klubin jäsenenä, viihteellisiä tanssi- ja musiikki-iltoja Natsalla

ARVOT

Natsa Klubin arvo on pitkä kokemus kevyen musiikin alalta sekä erilaisten artistien ja musiikin tuntemus. Meillä on kyky myös saattaa luovat Natsa Klubi jäsenet toistensa yhteyteen, jolloin musiikki-illat löytävät oikean esiintyjän ja tuovat elävän nostalgisen musiikin tanssijoiden ulottuville.

TAVOITE VIIHDETUOTANNOSSA

Natsa Klubin tavoitteena on tukea ja edistää nostalgisen musiikin esiintyjiä joilla on vakuuttava esiintyminen ja taidollinen luovuus esittää ”livenä" omalle sukupolvelle nostalgisia "Classic Rock & Pop" teoksia.

NATSALLA TAPAHTUU

Natsa Klubi toteuttaa Partnereiden ja Mediaproductionin kanssa tanssi- ja musiikki-iltoja vanhalla nostalgisella Natsalla alkaen syksyllä 2016. "Classic Rock & Pop" tanssi-illat pidetään kuukausittain. Natsa Klubi illat alkavat "Best of the Classic Rock" diskon merkeissä klo.18:00 ja jatkuvat eri "Classic Rock & Pop" esiintyjillä jotka päättävät illat klo. 22:00.


alapalkki
v 2.1 03.01.2017